Correct Nederlands

Correct Nederlands

Schrijven doet iedereen, of het nu een mail is, een artikel of iets anders. De Nederlandse taal bevat veel struikelblokken en veel mensen vinden het dan ook moeilijk om alle regels te onthouden en/of correct te gebruiken. In deze training komen 15 lastige onderwerpen aan bod, die je net zo lang oefent tot je ze onder de knie hebt. Deze online training is gepersonaliseerd. Dat betekent dat jij leert op maat en alleen de theorie leert die je nog niet voldoende beheerst. Voordat je met een onderwerp begint krijg je een instaptoets. Weet je het allemaal al? Dan sla je het over en ga je door met een onderwerp dat voor jou relevant is. En als het erg lastig is herhalen we de theorie gewoon nog een keer. Zo stellen we op basis van jouw score een persoonlijk leerpad samen en leer je precies wat jij nodig hebt. Efficiënt leren dus!

Schriftelijke Communicatie

weken Boertien Vergouwen Overduin
Online Academy

Doelgroep

Wil jij graag je schriftelijk Nederlands verbeteren op je eigen niveau? Volg dan deze training. Door onze unieke adaptieve aanpak sluit deze training aan bij jouw niveau. Zo maakt je startniveau niet uit en leer je precies wat relevant voor jou is.

Leerdoelen

Na het afronden van deze training: - Kun je alle lastige onderwerpen van de Nederlandse taal correct gebruiken - Heb je de taalregels die jij een beetje kwijt was weer opgefrist

Interesse in deze online training?

Aanmelden