Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams is hét alternatief voor die vele e-mails met collega’s. Het is vergelijkbaar met Slack en helpt je om effectiever en vooral sneller samen te werken. Zo chat je één op één met iedereen in je netwerk en deel je groter nieuws via diverse kanalen met alle geïnteresseerden. In deze online training leer je alle basisbeginselen. Op praktische wijze doorlopen we alle functionaliteiten en ga je direct ook met je collega’s in gesprek via Teams. Je leert daarnaast ook over documentbeheer en bijvoorbeeld de relatie met SharePoint en OneDrive.

Samenwerken & Teamontwikkeling

week Computrain
Online Academy

Doelgroep

Deze online training is voor iedereen die werkt of gaat werken met Microsoft Teams. Dit is een basistraining die vanaf het eerste begin uitlegt hoe de applicatie werkt. Werk je al langer met Teams en zoek je verdieping? Dan biedt deze training waarschijnlijk alleen wat leuke tips & tricks die je nog niet weet.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Kun je verschillende typen gesprekken starten via Teams met je collega’s - Kun je bestanden aanmaken, delen met je collega’s en bewerken - Kun je een vergadering plannen via Teams en hieraan deelnemen met audio en video - Kun je extra functies van Teams gebruiken zoals tags, polls en tabbladen

Week 1

  • Dag 1: Een team opzetten en inrichten

  • Dag 2: Privégesprekken voeren

  • Dag 3: Samenwerken in bestanden

  • Dag 4: Agendabeheer en deelnemen aan videovergaderingen

  • Dag 5: Handige tips en test je kennis

“Gelijk alles wat ik heb geleerd dezelfde dag nog in praktijk kunnen brengen! Top!”

“Ik gebruik hetgeen wat ik tijdens deze training heb geleerd nu direct op mijn werk en neem hier het voortouw in.”

“Deze cursus leert je snel en duidelijk hoe je met behulp van Teams kan communiceren d.m.v. chat of video bellen.”

“Voor iemand die geen verstand heeft van Microsoft Teams is dit een mooie instap om ermee te leren werken. Alles valt en staat wel met het blijven werken in Teams.”

“Minimale inzet, met maximaal resultaat!”

“Mooi begin om aan de slag te gaan.”

“De training heeft de basis voor het gebruik van Teams duidelijk gemaakt en ik kan nu het software pakket gebruiken zoals het bedoeld is.”

“Door maar 10 minuten per dag er even mee aan de slag te gaan heb ik in korte tijd het werken met Teams en de mogelijkheden die het programma bevat eigen kunnen maken.”

“Duidelijke uitleg voor de beginner.”

Interesse in deze online training?

Aanmelden