Succesvol Leidinggeven op Afstand

Succesvol Leidinggeven op Afstand

De omslag van fysieke aanwezigheid naar begeleiden op afstand vraagt om een nieuwe aanpak van jou als leidinggevende. Je kunt immers niet meer gemakkelijk zien of iedereen bezig is met de juiste dingen en of ze wel hard genoeg werken. ‘Management by walking around’ gaat gewoon letterlijk niet meer op. Je gaat daarom de omslag maken naar sturen op resultaat, goede afspraken maken en onderling vertrouwen opbouwen. Hoe pak je dat goed aan, zodat jouw medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid nemen voor hun taken? En hoe zorg je ervoor dat je het teamgevoel behoudt als je elkaar niet meer fysiek ziet op kantoor? Dat leer je in deze online training.

Leidinggeven

week Online Academy
Online Academy

Doelgroep

Ben jij leidinggevende van een team dat steeds vaker tijd- en plaatsonafhankelijk van elkaar werkt? En heb je hier weinig ervaring mee? Dan is deze training ideaal voor je.

Leerdoelen

Als je deze training hebt afgerond: - Kan je sturen op resultaat in plaats van op aanwezigheid - Kan je een aantal manieren toepassen om het teamgevoel te versterken - Heb je afspraken gemaakt over bereikbaarheid

Week 1: Succesvol leidinggeven op afstand

  • Dag 1: Sturen op resultaat in plaats van aanwezigheid

  • Dag 2: Resultaatgericht sturen in vier stappen

  • Dag 3: Het teamgevoel behouden en versterken

  • Dag 4: Heldere kaders stellen

  • Dag 5: Afspraken maken over bereikbaarheid

Interesse in deze online training?

Aanmelden