Over Online Academy

Online trainingen, speciaal ontwikkeld voor werkenden


  • Altijd en overal toegankelijk
  • Hoge kwaliteit aanbod van erkende opleiders
  • Ruim aanbod met sterke didactische visie

Online Academy

Met een enkele opleiding voor de start van je carrière kom je er tegenwoordig niet meer. Jezelf bijscholen, omscholen en verder ontwikkelen is essentieel. Maar je hebt niet altijd de tijd of de concentratie om direct te starten met een volledige opleiding of training. Daarom biedt NCOI Groep Online Academy aan. Dé manier om de basis te leggen voor nieuwe kennis en vaardigheden. In een aantal weken leer je in slechts een paar minuten per dag nieuwe vaardigheden direct toe te passen in je praktijk. Online Academy is een uniek initiatief van NCOI Groep. Het is de perfecte manier om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen in combinatie met een drukke baan. We bieden leren online en onbeperkt aan. Je koopt geen cursus, maar toegang tot alles wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt. De online trainingen zijn mobiel toegankelijk en daarmee kun je dus in de trein, in een pauze of een moment van rust je kennis vergroten. We bieden een snel groeiend aantal online trainingen aan vanuit bedrijven die expert zijn op het vakgebied. Je hebt toegang tot alle online trainingen van alle merken voor slechts € 14,95 per maand. Omdat je dit via de Online Academy doet, ontvang je ook nog eens allerlei exclusieve aanbiedingen om ook na de online training verder te groeien.


Waarom kiezen voor Online Academy?

Nederland sterk maken en sterk houden, dat is het doel van NCOI Groep. We hebben daartoe diverse specialisten die in hun eigen markt specifieke opleidingen aanbieden. Maar onderwijs is niet voor iedereen toegankelijk en toereikend. Uit onderzoek blijkt dat 6 van de 7,3 miljoen werkenden in Nederland zichzelf nog niet actief ontwikkelen. Daar hebben deze 6.000.000 mensen goede redenen voor. Met Online Academy willen we juist die grote groep mensen de mogelijkheid bieden om hun prestaties, mobiliteit, werkplezier en talenten te vergroten. Toegankelijke online leermodules, scherp geprijsd en met een slimme tijdsinvestering van een paar minuten per dag. Met de unieke en effectieve methode van Online Academy ontwikkelen je medewerkers zichzelf op een gemakkelijke en snelle manier.


Ruim aanbod kwaliteitstrainingen

Je medewerkers kunnen kiezen uit een groot aantal online trainingen. Alle kwaliteitsopleiders binnen NCOI Groep hebben zich immers in Online Academy verenigd. Onze partners hebben jarenlange ervaring en leiden per jaar 200.000 werkenden op. Daardoor weten wij precies wat voor de ontwikkeling van jouw medewerkers belangrijk is. Bovendien groeit het ruime aanbod trainingen nog iedere maand.


Contactgegevens

E-mail: info@onlineacademy.nl
Telefoon: 035 - 7 506 178
KvK-nummer: 63894157
BTW-nummer: NL 8554.43.686.B.01